KRISTIEN’S

BOEKEN

ONTSNAPPEN AAN DE DRUK
Stacks Image 13
Ontsnappen aan de druk

Help je kind en jezelf ontspannen met rustgevende verhalen
Help je kinderen en jezelf ontspannen met rustgevende verhalen.
De druk lijkt in onze samenleving steeds groter te worden en vindt alsmaar vroeger ingang in het leven van onze kinderen. Die zijn onrustig, prikkelbaar, voelen zich niet goed in hun vel. Ouders, leerkrachten en hulpverleners zitten vaak met de handen in het haar, want ook zij weten niet meer hoe om te gaan met de druk.
Een “samen genieten” – boek voor volwassene en kind!

In het boek geef ik alle informatie en hulpmiddelen opdat de ouder, leerkracht of hulpverlener in het voorlezen van het verhaal alle vertrouwen kan putten om kinderen op een veilige manier te begeleiden naar rust en verbondenheid met al het positieve in hen aanwezig.
Ik geef uitvoerig toelichting op alle elementen in de verhalen aanwezig die van dit voorlees moment een uniek moment van samenzijn tussen jou en je kind maken. Bovendien wordt aan elk verhaal een activiteit gekoppeld, zodat het verhaal meer en meer deel kan uitmaken van de belevingswereld van je kind.

Er staan na elk verhaal reacties van kinderen vermeld, zowel van de kinderen uit de scholen die deelnamen aan het proefproject, als vanuit mijn therapeutische begeleiding, als van onze eigen kinderen. Maar het boek is niet enkel gericht naar het kind, ook de volwassene vindt hierin verschillende tips om zich beter in zijn vel te voelen!